Palvelut

Controller-palvelut

Teemme konsultointitöitä tunti- tai projektiperusteisesti, jolloin palvelumme ovat kustannustehokas ratkaisu ruuhkahuippujen tasaamiseen. Konsultointipalvelujemme ansiosta asiakkaidemme aikaa ei kulu raportointiin ja resursseja jää ydinliiketoiminnan johtamiseen.

Joustavan laskutuksemme ansiosta suuryritysten tasoinen taloushallinnon osaaminen on tarjolla asiakkaillemme muutamaksi päiväksi kuukaudessa tai muutamaksi kuukaudeksi kerrallaan esimerkiksi avustamaan vaativissa projekteissa. Meiltä saatte henkilökohtaista palvelua ja halutessanne käytössänne on aina sama yhteyshenkilö.

Palvelun laajuus on sovittavissa erikseen ja voimme tarvittaessa vastata koko taloushallinnostanne tai vaihtoehtoisesti tietyistä osa-alueista tai projekteista. Asiantuntevien konsulttiemme palvelu on tehokas ratkaisu ruuhkahuippujen tasaamiseen sekä monimutkaisempiin raportointihaasteisiin yrityksesi talousjohdon tukena. Otamme toiminnassamme huomioon, että taloushallinto on aina organisaatiosidonnainen ilmiö, joka aina järjestettävä yrityskohtaisesti.

Lisätietoja:
Teemu Sivonen +358407222084
teemu.sivonen@wanconsulting.fi